Aktuális

Állatkínzás: 20 ezer dollárra büntethetik a teknőcön szörföző fiúkat

Egy Ricky Rogers nevű fiú és barátja olyan képet posztoltak Instagramra, amin egy teknőc hátán állva imitálják a szörfözést. Az állatkínzó fiúknak most 20 ezer dolláros bírsággal kell szembenézniük.

Ricky Rogers és barátja biztosan azt gondolták, hogy jópofa ötlet lesz ráállni egy szerencsétlen teknőc hátára és szörfözést imitálni, majd az egészet posztolni a közösségi médiába, hogy elbüszkélkedjenek vele.

20,000 dollárra büntethetik a teknőcön szörföző vadbarmokat

Már az eredeti poszt is rengeteg felháborodott kommentet kapott, de az ügy akkor nőtte ki magát, mikor Matt Wright természetfotós is megosztotta a képet. A fiúk később megosztottak egy másik fotót is, immáron egy halott teknősről “R.I.P.” címmel, de azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a két teknős azonos-e, és ha igen, a fiúk barbár szórakozása végzett-e vele, vagy már eleve halott volt.

Akárhogy is, az állatok elleni kegyetlenséggel vádolt fiúk most akár 20 ezer dolláros büntetést is kaphatnak az ügy végén. 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top