Aktuális

Lopással hálálta meg a kórházi kezelést

Órákon belül elfogta a rendőrség azt a borsodi fiatalt, aki kórházi kezelése után nemcsak a zárójelentéssel, hanem egy monitorral és egy szaturációmérővel távozott.

F. István 21 évesen, 2016. november. 9-én kórházba került, ahol szakszerű ellátás után hazaengedték. Viszont István távozásakor magával vitte az ózdi kórház sürgősségi betegfelvételi irodájának egyik monitorját, illetve egy ujjra csíptethető szaturációmérőt is. Ezek hiánya szinte azonnal feltűnt a kórház dolgozóinak, és értesítették a rendőrséget. 

Az ellopott szaturáció mérő - Fotó: Police.hu
Az ellopott szaturáció mérő – Fotó: Police.hu

A rendőrök egy órán belül beazonosították, elfogták és előállították az Ózdi Rendőrkapitányságon Istvánt, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését. A monitor és az oxigénszintmérő megtetszett neki, ezért vitte csak magával. 

Dr. Varga László rendőr ezredes visszadja az ellopott műszert Dr. Bélteczki János főorvosnak
Dr. Varga László rendőr ezredes visszaadja az ellopott műszert Dr. Bélteczki János főorvosnak

Másnap Dr. Varga László rendőr ezredes, az Ózdi Rendőrkapitányság vezetője visszaszolgáltatta az ózdi Almási Balogh Pál Kórház tulajdonait Dr. Bélteczki János főorvos főigazgatónak. 

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top