Aktuális

Kiürítették a Liszt Ferenc repülőteret – óriási a káosz

Egyelőre nem tudni pontos információkat, miért ürítették ki villámgyorsan pénteken délelőtt a Liszt Ferenc repülőtér 2B terminálját.

Csupán annyit közöltek a várakozó utasokkal, hogy átmenetileg bezárják a Liszt Ferenc repülőtér 2B terminálját, majd mindenkit átirányítottak a 2A terminálra.

Az Index információi szerint bombakereső kutyás őrök jelentek meg a repülőtéren, ahol óriási a tömeg és a fejetlenség. Egyelőre csak találgatni lehet, pontosan mi történhetett.

Viszonylag gyakran előfordul, hogy egy-egy gazdátlan, gyanúsnak tűnő táska miatt lezárják a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér egyik részét, az ugyanakkor ritkább, hogy a teljes terminált kiürítik, és mindenkit átküldenek. Amint hírek érkeznek, frissítjük a cikket.

UPDATE

Hardy Mihály, a Budapest Airport kommunikációs igazgatója az Index megkeresésére elmondta, a pénteki kiürítés bombariadó miatt történt, és mindössze 11 percig tartott. Naponta átlagosan 4-5 ilyen bejelentést kapnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top