Aktuális

Gyógyszeres kezelés alatt álló nő tűnt el

Eltűnt Szigetszentmiklósról Nikolova Yordanka Ivanova, akiről tegnap délelőtt óta nem tudnak semmit sem a családtagjai. A 67 éves nő gyógyszereket szed, amik nincsenek nála.

November 15-én délelőtt 11 órakor Nikolova Yordanka Ivanova szigetszentmiklósi otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta nem tud róla semmit sem a családja, és a rendőrség sem találta meg eddig, ezért nyilvános körözést adtak ki a 67 éves nőre.

Nikolova Yordanka Ivanova - Hívd a rendőrséget,ha láttad!
Nikolova Yordanka Ivanova eltűnt  – Hívd a rendőrséget, ha láttad!

Nikolova Yordanka Ivanova 170 centiméter magas, vékony testalkatú, testsúlya 45 kilogramm. Szeme sötétbarna, rövidre vágott, fül alá érő haja enyhén göndör, fekete színű, kissé őszes. Eltűnésekor fekete bakancsot és fekete melegítőnadrágot,  bordó színű kötött sapkát, világoskék kendőt, sötétzöld kabátot viselt, hátán fehér felirattal.

Nikolova Yordanka Ivanova rendszeresen gyógyszert szed, térben és időben nehezen tájékozódik.

Aki felismeri, vagy tudja, hol van Nikolova Yordanka Ivanova, az hívja a rendőrséget a 107-en vagy a 112-őn, vagy közvetlenül a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságot a  06-1-236-28-83-as telefonszámon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top