Aktuális

Hiába fenyegette késsel a dohányboltost a szegedi rabló, nem tudta megijeszteni – videó

Két dohányboltból is kimenekült a szegedi rabló, mert hiába fenyegetőzött késsel, se pénzt, se cigarettát sem adtak neki. Nézzétek meg a rendőrség videóját a sikertelen rablásokról!

A rabló 2016. november 19-én valamivel 14 óra előtt először egy Víztorony téri, majd egy Budapesti körúti dohányboltba ment be, ahol az eladókat egy késsel fenyegette, cigarettát és a bevételt követelte. Egyik helyen sem járt sikerrel, követelését az eladók nem teljesítették, a férfi a dohányboltokból elmenekült. Végül egy Csillag téri üzletben a fenyegetés hatására az eladó adott neki cigarettát, azt elvette, és kisétált az üzletből. Az üzlet biztonsági kamerái felvételt készítettek az elkövetőről. Az 50-60 év közötti férfi 165-170 cm magas, őszes hajú és borostájú, kopaszodó. Testalkata átlagos, kissé pocakos. Az elkövetéskor barna kabátot, alatta kék pólót, barna cipőt, valamint egy sötét színű, oldalán világos csíkos nadrágot viselt.

 

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top