Aktuális

Kirabolt két sírt, hogy felépítsen egy harmadikat

A dorogi férfit egy sírhely felújításával bízták meg, igencsak spórolósan oldotta meg a feladatot. Kirabolt két sírt, és azokból készítette el a harmadikat.

A 29 éves dorogi férfi még júliusban a helyi temetőben vállalta el a sírfelújítási munkát. Megbízója, egy gyanútlan asszony még csak álmában sem sejthette, hogyan oldja meg a férfi a rábízott feladatot.

Nos, a munka során két sírhelyről ellopta a keretet és a vázat, sőt még egy fedlapot is elemelt, majd ezeket az elemeket ráépítette a felújítandó sírhelyre. A megkárosított tulajdonosok persze feljelentették a férfit, akit a nyomozók villámgyorsan elfogtak, és kihallgattak a Dorogi Rendőrkapitányságon, majd eljárást indítottak ellene.

A rendőrség a napokban fejezte be a 29 éves B. Ferenccel szemben a nyomozást, az ügyben keletkezett iratokat pedig vádemelési javaslattal megküldték az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

(Kemma)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top