Aktuális

Udvarán rejtegette haragosa holttestét a tarjáni gyilkos

Most jutott el a vádemelési szakaszba annak a salgótarjáni férfinak az ügye, aki a gyanú szerint megölte egy nőismerősét, majd a holttestet egy kútba rejtette el.

Még 2015 májusában veszett nyoma egy 55 éves salgótarjáni asszonynak, akit a salgótarjáni rendőrség eltűntként keresett egy ideig, ám a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságnak gyanús lett az ügy, ezért átvette a nyomozást a tarjániaktól. Ennek eredménye az lett, hogy egy évre rá megtalálták az eltűnt nő holttestét egy használaton kívüli kútban.

A kút B. István telkén volt, akit az asszony a végzetes napon meglátogatott. Mint később kiderült, a nő és a 63 éves férfi összeszólalkozott, majd István torkon ütötte a nőt, amibe az belehalt. István a testet a telkén lévő, használaton kívüli kútba rejtette, majd betemette földdel. Ellene a rendőrség emberölés gyanúja miatt nyomozott, és vádemelési javaslattal élt a Nógrád Megyei Főügyészség felé.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top