Aktuális

Tinik raboltak Tiszadobon – videó

Döbbenet! Tinédzserek megtámadtak és kiraboltak egy 55 éves férfit Tiszadobon. Még a legidősebb sem töltötte be a 18-at.

A rendőrségi adatok szerint három tinédzser, egy 14, egy 15 és egy 16 éves fiú Tiszadobon, az Árpád utcában támadta meg az 55 éves tiszalöki férfit november 21-én hétfőn este 6 óra tájban. A háromfős banda két tagja bántalmazta a férfit, miközben azt követelték tőle, adja át az értékeit. A harmadik fiú végül elvette a táskáját, amiben némi élelmiszert talált, a ruhája zsebéből pedig 500 forintot rabolt el. Aztán a tinik sorsára hagyták áldozatukat.

A férfi a Tiszadobi Rendőrőrsön kedden reggel följelentette a bántalmazó tiniket. A rendőrök néhány órán belül azonosították, és még aznap délután 1 órakor elfogták a három fiút. A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a fiatalkorúakat kihallgatta, majd bűnügyi őrizetbe vette, és rablás büntette miatt megindította az eljárást ellenük.

Őrizetbe vették a tinédzser rablókat

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top