Aktuális

Hargitay András: Nem támadtam Hosszú Katinkára!

A szövetségi kapitány szombat délután közleményben cáfolta, hogy beszólt volna Hosszú Katinkának és edzőjének, Shane Tusupnak.

A hír, miszerint Hargitay András szövetségi kapitány nekitámadt a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinkának és edzőjének, a Nemzeti Sport szombati számában jelent meg. A lap információi szerint Hargitay az edzők megbeszélésén kemény szavakkal esett neki a Gyárfás Tamást lemondásra kényszerítő Hosszú Katinkának, aki csak azért tartózkodott a megbeszélésen, hogy fordítson férjének, Shane-nek.

Hargitay András szombat délután már közleményben cáfolta a Nemzeti Sportban megjelenteket. Szerinte a lap hamisan állítja, hogy nekirontott az úszónőnek. “A Nemzeti Sport december 3-ai számában, a velem írásban készített interjú mellett ellenőrizetlen forrásból teljesen hamis állításokat jelentettek meg. Valamennyi edző kollégám a fültanúja volt annak, hogy az Önök lapjában szereplő mondatok – »”Ezt akartad Katinka? Örülsz? Ez volt a célod?« – semmilyen formában nem hangzottak el a válogatott edzők windsori megbeszélésén.”

Hargitay közleményében arra kérte a lap munkatársait, hogy: “a jövőben tartózkodjanak a személyemet, illetve a magyar úszósportot lejárató, névtelen informátoroktól származó állítások ellenőrzés nélküli közzétételétől, mert ez méltatlan a Nemzeti Sport hagyományaihoz.”

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top