Horrorfilmbe illő zaklatási módszerek egy pécsi nőtől

nlc | 2016. December 08.
Három éven keresztül zaklatott egy pécsi nő egy másik pécsi nőt eddig ismeretlen okból. Módszerei közt volt az elszáradt temetői koszorúk kerítésre aggatása is.

Úgy tűnik, fellélegezhet az a pécsi nő, akit egy másik pécsi nő zaklatott éveken át. A rémisztő történet egy közösségi oldalon megírt üzenettel indult, amire sosem jött válasz a másik féltől. Az üzenetet egyre durvább hangnemben megírtak követték, egyre sűrűbben. A kéretlen levelek után a zaklató többször megjelent a pécsi nő házánál, ahol némán figyelte őt.

2015-től szinte napi rendszerességgel az éjjeli órákban felkereste a sértett házát, ahol egy bottal heccelte a sértett kutyáit, ilyenkor az egész környék zengett a kutyaugatástól. Az ügyészség szerint ezt általában éjjel 2–4 óra között csinálta, majd megvárta, míg elhallgatnak a kutyák, és újra kezdte a heccelést.

Az éjszakai látogatásokat később nappaliak követték, 2015 tavaszától napközben szemetet és köveket dobált a sértett nő házának udvarára, illetve a temetőkből összegyűjtött elszáradt koszorúkat helyezett el a ház kerítésén. Néha csak úgy spontán megjelent a ház előtt, és csak figyelt, vagy követte a sértettet az utcán, de ha az áldozat autóba szállt, akkor futva próbálta követni a kocsit.

A zaklatássorozat akkor maradt abba, amikor a vádlottal szemben a büntetőeljárás megindult, majd őt gyanúsítottként kihallgatták. Az ügyészség úgy látja, hogy a nő cselekménye a zaklatás vétségének a megállapítására alkalmas.

Exit mobile version