nlc.hu
Aktuális

1573-szor hívta az ügyvédet, zaklatás ellene a vád

Egy év alatt 1573-szor hívta fel az ügyvédet, zaklatás miatt emeltek vádat ellene

Nem volt elég, hogy hívogatta, még SMS-ekkel is bombázta a férfit.
zaklatás,

A Kecskeméti Járási Ügyészség zaklatás vétsége miatt vádat emelt egy nővel szemben. Az elkövető az édesanyja sérelmére elkövetett bűncselekmény miatt indult büntetőügyben védőként eljárt ügyvédet 1 év alatt, 3 telefonszámról összesen 1573 alkalommal hívta fel és 769 SMS-t küldött – írja az ugyeszseg.hu.

A nő 2022 januárjától azért kereste rendszeresen a sértettet – annak akarata ellenére –, hogy az eljárás állásáról, illetve a védence által okozott kár megtérítéséről tájékoztassa. Az ügyvéd védence az okozott kárt 2022 novemberében megtérítette, ennek ellenére a vádlott továbbra is hívta és továbbra is üzenetekkel bombázta a sértettet. 

Az ügyészség a nőt zaklatás vétségével vádolja és ezért vele szemben pénzbüntetés kiszabását indítványozza.

Hasonló esetekről amúgy már korábban is beszámoltunk. Nemrég egy debreceni nő ugyancsak ipari mennyiségű megkereséssel bombázta egykori párját: egy év alatt 588-szor hívta az exét és 500 SMS-t küldött neki. A férfi végül besokallt és feljelentette korábbi szerelmét.

Kiemelt fotó: illusztráció, iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top