Aktuális

Szatír járt az 52-es villamoson – fantomkép

Fantomkép alapján igyekszik megtalálni a rendőrség azt a férfit, aki szeméremsértést követett el még december 12-én az 52-es villamoson, Budapesten.

Egy kerek képű, borostás, kötött sapkás szatírt keres a rendőrség, aki december 12-én, 7 óra és 7 óra 10 perc között szeméremsértést követett el az 52-es villamoson. A perverz férfi Budapest XX. kerület Tátra téri megállóban szállt fel a Határ út felé közlekedő szerelvényre, majd leült egy idegen elé, és ott előtte szeméremsértést követett el. A sértett nem várta meg a végkifejletet, hanem a villamos elejébe ment, miközben a perverz disznó a Mártírok útja és Határ út sarkán lévő megállóban leszállt a járműről.

forrás: police.hu
forrás: police.hu

A fantomkép alapján keresett férfi 40-45 év körüli, körülbelül 170-173 centiméter magas, arca kerek, borostás. A bűncselekmény elkövetésekor szürke dzsekit, rajta piros, széles csíkkal, szürke kötött sapkát és farmernadrágot viselt.

A rendőrség arra kéri a lakosságot, hogy aki a fantomkép alapján felismerni véli a férfit, jelezze ezt a 107-es vagy a 112-es számok egyikén, vagy közvetlenül a 06 1 421-1800 telefonszámon.

police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top