Aktuális

Bevásárlókocsiba szorult az ötéves kisfiú lába – nem segítettek neki

A furcsa eset egy albertfalvai bevásárlóközpontban történt. A kisfiú nagypapája hiába kért segítséget, azt mondja, senki sem segített nekik.

Sallós Tibor és ötéves unokája nemrég közösen indult bevásárolni: a nagypapa szokásához híven beültette unokáját a bevásárlókocsi gyerekülés részébe, mikor váratlanul reccsenést hallott – írta a Bors. A nagypapa a lapnak elmondta, a reccsenés után a gyerek azonnal hátravágódott, a lába pedig beszorult az ülés és a kocsi közé.

“Pislogni sem volt időnk miután eltört az egyik ülőketartó” – mesélte a nagypapa, aki azonnal jelezte a problémát a vevőszolgálaton. A párost onnan továbbküldték egy biztonsági őrhöz, aki jelezte, hogy ez nem az ő dolga, majd visszairányította Tibort és unokáját a vevőszolgálatra.

“Először szóba sem akartak állni velem. Hívattam az üzletvezetőt, kértem a vásárlók könyvét és jegyzőkönyvet is vetettem fel, de senkit nem érdekelt a dolog látszólag. Azt mondták, miért problémázok, ha nem történt baleset.” Tibor a lapnak elmondta, szerinte jó néhány bevásárlókocsi ugyanennyire balesetveszélyes, de úgy véli, ezeket senki sem ellenőrzi. “Amíg egy kisgyerek be nem üti a fejét, nem törődnek vele” – zárta mondandóját.

Olvass még többet a bevásárlásról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top