Aktuális

Halálos tömegszerencsétlenség az M3-ason: ez okozhatta a buszbalesetet

Egy debreceni utazási irodához tartozó busz utasai szenvedtek súlyos balesetet az M3-as autópályán szombat éjjel. A balesetben hárman meghaltak , és 28-an megsérültek. Megszólalt a bécsi adventi utat szervező utazási iroda vezetője; elmondta, szerinte mi okozhatta a tragikus balesetet.

Hárman haltak meg abban a buszbalesetben, amely szombaton éjfél előtt történt az M3-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon, a 133-as kilométerszelvénynél. A már felborult járműnek több autó is nekirohant. Egy debreceni utazási irodához tartozó busz utasai szenvedtek súlyos balesetet.

Az M1-nek sikerült elérnie az utazási iroda vezetőjét. A férfi jelenleg külföldön tartózkodik, elzárkózott a nyilatkozattól, de annyit elmondott, hogy a busz vezetője tapasztalt sofőr volt, ráadásul fáradt sem lehetett, mert hazafelé Budapesten vette át a busz vezetését. Az utazási iroda vezetője úgy tudja, a balesetet az okozta, hogy egy autó az előzést követően a busz elé vágódott, az út pedig csúszós volt – írja a hirado.hu.

MTI Fotó: Vajda János
MTI Fotó: Vajda János

Ők a súlyos sérültek

A mentők hajnalban 11 sérültet szállítottak a debreceni Kenézy kórházba. Közülük nyolc könnyű sérült zúzódásokat, karcolásokat szenvedett, őket ellátták, majd hazaengedték. Három súlyos sérültet ápolnak a kórház traumatológiai osztályán. Egy 37 éves férfit súlyosan szennyezett alkari sérüléssel, egy 37 éves nőt fej- és alkari sérülésekkel, egy 39 éves asszonyt fartájéki sérülésekkel és szeméremcsonttöréssel vittek be a mentők. Mindhármuk állapota súlyos, de nem életveszélyes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top