Aktuális

Ez történik ma, Uri Geller szülinapján

Budapesten kedden reggel 07:32-kor kel fel a Nap, és 15:50-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XII. 20.

Ezen a napon:

1497-ben Bakócz Tamás esztergomi érsek lesz. 1946-ban megalakul Türingia tartomány, és megszületik Uri Geller. 1999-ben Makaó visszatér Kínához.

Ez történik ma, Uri Geller szülinapján

A nap mottója:

Ahol egyszer megkezdődik a vendégjárás, folytatódik is.

Krúdy Gyula

Névnap:

December huszadika Teofil, Baján, Bojta, Bojtorján, Eugén, Ignác, Kerecsen napja.

December huszadikán született:

Uri Geller, izraeli illuzionista.

Időjárás:

Folytatódik a borult, párás idő, legfeljebb legmagasabb hegyeink nyúlnak majd a rétegfelhőzet fölé, és csak ott lesz napsütés. Helyenként, főként a rétegfelhőzetbe burkolózó területeken egész nap lehet zúzmarás ködre számítani. Elszórtan, nagyobb eséllyel a Dunától keletre lehet nagyon gyenge ónos szitálás, illetve hószállingózás. Gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 0 és -4 fok között várható, csak kevés helyen lehet ennél 1-2 fokkal melegebb. Késő este -1, -6 fok valószínű.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a keddi horoszkóp: “Azon gondolkozol kedden, hogy még nem késő kézzel készítened egy-egy ajándékot valakinek. Az a helyzet, hogy igazad van: nem késő elkezdeni a kézzel készített ajándékokat.” A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top