Aktuális

Ez történik ma, Vanessa Paradis szülinapján

Budapesten csütörtök reggel 07:33-kor kel fel a Nap, és 15:51-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XII. 22.

Ezen a napon:

1944-ben ekkortól hurcolták “málenkij robotra” az embereket hazánkból az oroszok. 1972-ben megszületett Vanessa Paradis. 1989-ben elűzték Ceausescu román diktátort, illetve Berlinben megnyitották a Brandenburgi kaput.

Ez történik ma, Vanessa Paradis szülinapján

A nap mottója:

Nem elég egy nemzetnek, ha vitéz; bizony elvész, ha tudomány nélkül való.

Gaál Mózes

Névnap:

December huszonkettedike Zénó, Anikó, Flavián, Flávió, Fláviusz napja.

December huszonkettedikén született:

Makk Károly filmrendező, Vanessa Paradis énekesnő, színésznő, modell és Ralph Fiennes színész.

Időjárás:

Általában borult, párás, főként a magasabb helyeken ködös idő lesz, több helyen zúzmarával. Az Északi-középhegység csúcsai azonban kiemelkednek az alacsonyszintű rétegfelhőzetből. Ónos szitálás, hószállingózás bárhol előfordulhat. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, csak a Fertő-tó térségében élénkül meg a déli, délkeleti szél. A hőmérséklet kora délután és késő este egyaránt -1 és -4 fok között alakul, de a napos hegycsúcsokon kevéssel fagypont feletti csúcsértékek valószínűek.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a csütörtöki horoszkóp: “Lehet, hogy olyan félelmek akadályoznak, amelyek teljesen alaptalanok. Talán azt fantáziálod, hogy az emberek teljesen mást gondolnak rólad, mint amit valójában gondolnak”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top