Aktuális

Ez történik ma, Jared Leto születésnapján

Budapesten hétfő reggel 07:35-kor kel fel a Nap, és 15:54-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XII. 26.

Ezen a napon:

1942-ben elindult a 18-as villamosvonalon a közlekedés a Móricz és a Déli között. 1948-ban a kommunisták börtönbe vetik Mindszety József bíborost. 1971-ben megszületett Jared Leto színész. 1991-ben feloszlik a Szovjetunió.

Ez történik ma, Jared Leto születésnapján

A nap mottója:

A szenteste különleges. Utána már szertefoszlik a varázs, és beköszönt a lehangoltság.

Joanne Harris

Névnap:

December huszonhatodika  Dénes, Dienes, Előd, István, Stefán, Stefánia, Stefi, Zuboly napja.

December huszonhatodikán született:

Gömbös Gyula katonatiszt, miniszterelnök, Kass János grafikus, Jared Leto színész, Lars Ulrich a Metallica dobosa és Gryllus Dorka színésznő

Időjárás:

Hétfő kora hajnalig szórványosan várható folyékony halmazállapotú csapadék (eső, zápor) az ország döntő részén, csak a keleti, északkeleti területeken fordulhat elő havazás (lepel – 2 cm). Vasárnap a délelőtt folyamán a hőmérséklet fokozatos emelkedésével egyre több helyen szűnt meg az ónos eső, legtovább az északkeleti, keleti tájakon lehet a lefagyásra számítani. Az éjszakai órákban a Dráva vidékén csak néhol lehet ködszitálás, ónos szitálás, azonban a Tiszántúlon az eleve párásabb levegő miatt az ónos eső mellett ónos szitálás (kezdetben még hószállingózás is) bárhol előfordulhat. Az északnyugati, nyugati szél hétfő estétől a magasabban fekvő területeken (500 m fölött) viharossá fokozódik (60-70 km/h).

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Onnan kapod a legnagyobb segítséget, ahonnan arra számítasz. Komolyan: ma arra jöhetsz rá, hogy az emberek nem változnak”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top