Aktuális

Ez történik ma, Zséda szülinapján

Budapesten péntek reggel 07:35-kor kel fel a Nap, és 15:57-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2016. XII. 30.

Ezen a napon:

1916-ban történt az utolsó magyar király, IV. Károly és Zita királyné megkoronázása Budapesten. 1946-ban megszületett Patti Smith amerikai énekesnő. 1949-ben India elismerte a Kínai Népköztársaságot. 1974-ben Zsédenyi “Zséda” Adrienn születésnapja.

Ez történik ma, Zséda szülinapján

A nap mottója:

Ahhoz, hogy kétszer akkora teljesítményt kapjon valaki egy állattól vagy egy embertől, ahhoz mindig négyzetesen kell a jutalmat emelni.

Csányi Vilmos

Névnap:

December harmincadika Dávid, Anízia, Aníziusz, Dakó, Dénes napja.

December harmincadikán született:

Rudyard Kipling író, Patti Smith énekesnő, Zsédenyi “Zséda” Adrienn énekesnő,

Időjárás:

Az előttünk álló éjszaka, péntek hajnalra az ország több pontján képződhet zúzmarás köd, amelynek nagy része péntek napközben még valószínűleg megszűnik, ritkul. Egyes területeken (nagy bizonytalanság mellett, de nagyobb eséllyel a Dunántúl északkeleti felén és Pest megye térségében) viszont tartósan megmaradhat, és itt napnyugta után a megmaradt köd ismét terjeszkedni kezd. A ködös területeken néhol ónos szitálás, hószállingózás nem zárható ki.

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a pénteki horoszkóp: “Amikor úgy érzed, hogy az idő szorításába kerültél, az a legjobb, amit tehetsz, hogy veszel néhány mély lélegzetet, és elkezded átszervezni a napodat”. A többiért olvass tovább itt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top