Aktuális

Ez történik ma, Mel Gibson szülinapján

Budapesten kedden reggel 07:35-kor kel fel a nap, és 16:01-kor nyugszik. Napközben pedig ilyesmikre számíthatunk:

2017. I. 3.

Ezen a napon: 

I. e. 106-ban született Marcus Tullius Cicero. 1874-ben elindul az első magyar gyártmányú gőzmozdony. 1956-ban megszületett Mel Gibson. 1961-ben az USA szakít Kubával.

Ez történik ma, Mel Gibson szülinapján

A nap mottója:

“Az élet néha halálosan szomorú, de mosollyal az arcunkon minden könnyebb. Próbáld ki a hahotajógát. Vagy nézz nevető négyesiker-babás videókat a YouTube-on.”

Johannes Hinrich von Borstel

Névnap:

Január harmadika Benjámin, Genovéva, Kardos és Zsinett napja.

Január harmadikán született:

Nemes Nagy Ágnes költő, J. R. R. Tolkien író és Mel Gibson színész

Időjárás:

A keddre virradó éjszaka, illetve kedd reggel a feltámadó szél hatására mindenütt megszűnik a köd. A ködös, borult területeken hószállingózás, ónos ködszitálás előfordulhat. Ma estétől nagyobb eséllyel északon és délen helyenként kialakulhat kis mennyiségű vegyes formájú csapadék (döntően hó, kb. 1 cm, ennél több a délnyugati határvidéken lehet), a délnyugati, nyugati határ közelében kis területen késő este átmeneti ónos eső sem zárható ki. Kedd napközben a veszélyjelző rendszerbe tartozó időjárási jelenség nem valószínű. Hajnalban –2, –7, délután –1, +4 fokot mérhetünk. 

Napi horoszkóp:

A Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “Lazulj, ki tudja, hogy milyen kalandokat tartogat számodra a nap”. A többiért olvass tovább itt!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top