Aktuális

Elnézte az útfelújítást, belehajtott a munkagödörbe

Már késő volt, amikor a 27 éves férfinek feltűnt az útfelújítás Győr egyik utcáján. Kocsijával a belehajtott, majd a munkagödörbe esett, és rommá törte autóját.

A furcsa baleset még vasárnap kora reggel történt Győrben. A 27 éves férfi gépkocsijával a Jereváni úton, a Szauter Ferenc út felől a Zöld út irányába haladt. Útközben igencsak elbambulhatott, mert későn vette észre az egyébként jól láthatóan kitáblázott és sárga figyelmeztető jelzéssel is ellátott útfelújítást. Ráhajtott a felbontott burkolatra, majd az autó felborult és jobb oldalával a munkagödörbe esett. A balesetet a férfi sérülés nélkül megúszta, ugyanakkor autója rommá tört.

A helyszínre érkező rendőrök a férfit megszondáztatták, így gyorsan kiderült, hogy ittasan vezetett. Az útépítés jelzéseit ezért nem vette észre időben. Az ittas sofőrt a rendőrkapitányságra vitték. A baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Munkagödörbe hajtott, rommá törte az autóját

Elnézte az útfelújítást, belehajtott a munkagödörbe

Munkagödörbe hajtott Győrben a figyelmetlen autós

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top