Aktuális

Ingyen plakáthelyekkel segít a JCDecaux

Alig telt el egy hét, már az utcán vannak azok a plakátok, amelyek reklámhelyeit ingyenesen ajánlotta fel az utcán élőkön segítő szervezeteknek a JCDecaux Hungary Zrt. közterületi reklámcég. A lehetőséggel számos szervezet élt, a JCDecaux továbbra is várja a jelentkezéseket.

A sajtóban fordult a segítő szándékú szervezetek, hatóságok felé a JCDecaux Hungary Zrt. közterületi reklámcég, hogy a rendelkezésre álló szabad plakáthelyeiket ingyenesen ajánlják fel kommunikációs céllal. A felajánlás célja az volt, hogy a segítő szándékról a leginkább érintettek, a hajléktalanok is értesüljenek, hiszen ők ritkán találkoznak más médiával.

A felhívásra eddig több hajléktalanokat segítő szervezet és egy önkormányzat is jelentkezett, így már kint is van az utcákon

  • a szegedi Híd Egyesülete 9 db citylighttal, 16 db óriásplakáttal,
  • a Magyarországi Krisna Tudatú Hívők Közössége 91 db citylighttal, 30 db óriásplakáttal,
  • a Magnet Bank “Adj meleget!” programja 100 db citylighttal, 50 db óriásplakáttal.

A héten még ki fogják ragasztani a Menhely Alapítvány 127 db citylight- és 70 db óriásplakátját is.

A vállalat eddig összesen 327 db citylight- és 166  óriásplakátot ajánlott fel országszerte. Hamarosan indul a Heti Betevő Egyesület és Budapest Főváros XIV. kerület Zugló Önkormányzatának kampánya is, a felhívásra pedig egyre többen jelentkeznek.

“Egységes kreatívokat készítettünk, és soron kívül gyártjuk le az anyagokat, tervezzük meg a kampányokat, így a plakátok rekordsebességgel kerülnek az utcára, hiszen a súlyos mínuszok idején nincs vesztegetni való idő. Bízom benne, hogy az akciónkhoz minél több szervezet csatlakozik a következő hetekben, hogy segíthessen a leginkább rászorulókon” – mondta el Samu Tímea, a JCDecaux Hungary Zrt. társvezérigazgatója.

A vállalat továbbra is várja a nagy hidegben az utcán élőknek segítséget kínáló hatóságok és szervezetek jelentkezését a segitunk@jcdecaux.com e-mail címen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top