Aktuális

Szerelőt hívott az ajtó feltöréséhez a pofátlan betörő

Egészen döbbenetes eset történt Győrben. Az egyik lakáshoz a betörő szerelőt hívott, aki gondolkodás nélkül kinyitotta neki az ajtót. Ennél pofátlanabb módját a betöréseknek talán még nem találták ki.

Szerda délelőtt 11-kor törték fel egy győri lakást. A betörő pofátlan módon zárszerelőt hívott, akinek az állította, ő a lakás tulajdonosa, majd feltörette vele az ajtót. A gyanútlan szerelő a zárat védő pajzsot a flexszel feszítette le a szerkezetről, amelynek hangjára a szomszédok kimentek, és kérdőre vonták a két férfit. A betörő magabiztosan állította, ő az új lakó.

Azt követően, hogy a szerelővel együtt bejutott a lakásba, a betörő kifizette a munkát, sőt még egy pohár vízzel is megkínálta a másik férfit. Negyedórával később a lakásban talált készpénzzel együtt távozott.

A Kisalföld úgy tudja, a szerelő azóta vallomást tett. A rendőrség az ügyben azt nyilatkozta, ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást, ugyanakkora nyomozás érdekeire hivatkozva, részleteket nem árultak el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top