Aktuális

Siófoki diák és édesanyja is meghalt a veronai buszbalesetben

A háromtagú család is a buszon utazott hazafelé, csak a nevelőapa élte túl a balesetet. A fiú iskolájában is tartanak megemlékezést. Közben a magyar rendőrség is nyomozni kezdett.

A Siófoki Hírek Facebook-oldala számolt be a veronai buszbaleset két siófoki áldozatáról. Egy édesanya és a siófoki Baross iskolába járó fia is életét vesztette a tragédiában. Úgy tudni, a velük utazó nevelőapa túlélte a balesetet.

A Baross – korábban Vak Bottyán – iskola vezetése azt közölte, mélyen megdöbbentette őket a tragédia híre, imádkoznak az áldozatokért, a sérültek mielőbbi felépüléséért. Minden segítséget megadnak a tanulóiknak, hogy feldolgozhassák társuk elvesztését, a siófoki kórház pszichológusokat küld az iskolába.

Közben az Országos Rendőr-főkapitányság vasárnap honlapján közölte, hogy halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanújával indított nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top