nlc.hu
Aktuális
Szinte percre pontosan egy időben történt két halálos baleset

Szinte percre pontosan egy időben történt két halálos baleset

Hétfőn kora reggel szinte azonos időben történt két közúti baleset.

Az egyik baleset január 23-án hétfőn nem sokkal reggel 6 óra után történt a Szlovákiában a szenicei járásban. A halálos baleset során egy Citroën C15 típusú furgon gázolta el azt a nőt, aki épp az út szélén gyalogolt. A 64 éves nyugdíjas asszony alig észrevehetően sétált a még sötét út mentén, amikor hirtelen, körültekintés nélkül az autó elé lépett.

A sofőr nem tudta elkerülni az ütközést, az elgázolt idős nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. Az autóvetőt megszondáztatták a kiérkező rendőrök, de szervezetében nem mutattak ki alkoholt.

A másik közúti baleset pedig nem sokkal 6 óra előtt történt szintén Szlovákiában Stubnyafürdőn. Ebben a balesetben három személyautó – egy Škoda Octavia, egy Renault Thalia és egy Ford – ütközött. A balesetben meghalt az Octavia utasa, a nő súlyos fejsérülést szenvedett. A rendőrség eljárást indított az ügyben – írja a Parameter.sk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top