Aktuális

Három napra leáll az Erste Bank

Február 4-től 6-áig zárva lesznek az Erste-bankfiókok, sem a telefonos ügyfélszolgálat, sem az elektronikus banki szolgáltatások és alkalmazások nem mennek majd.

Saját honlapján tájékoztat az Erste bank a háromnapos leállásról, február első hétvégéjén és az utána következő hétfőn.

Mint írják, az érintett hétvégén, valamint a bankszünnap alatt, azaz 2017. február 4-én, 5-én és 6-án a telefonos ügyfélszolgálatok (Erste TeleBank és ERSTEBUSINESS24), valamint elektronikus banki szolgáltatások és alkalmazások (Erste NetBank, Erste MobilBank valamint az Erste Sorszámhúzó alkalmazás és Erste MobilePay applikáció, illetve a Vállalati NetBank, Vállalati MobilBank és Electra) működése szünetel, illetve valamennyi bankfiókuk és megyei vállalati irodáik is zárva tartanak.

Pénzügyi megbízások legkésőbb 2017. február 3-án, 20.00 óráig, ezt követően újra 2017. február 7-én, 8.00 órától adhatók. A fenti időszakra korábban beállított megbízások a bankszünnapot követő első munkanapon, azaz 2017. február 7-én, kedden teljesülnek.

A bankkártya-használatot és telefonos bankkártyaletiltást a fentiek nem érintik, az időszakban az alábbi szolgáltatásaink zavartalanul elérhetők:

  • fizetés és vásárlás bankkártyával,
  • készpénzfelvétel ATM-en keresztül,
  • bankkártyaletiltás Erste TeleBankon és ERSTEBUSINESS24-en keresztül.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top