Aktuális

Nyoma veszett a 49 éves Kiss Lászlónak

A 49 éves férfiről családja 2016 szeptembere óta nem tud semmit, akkor veszett nyoma. Az eltűnt férfit a rendőrség keresi, a nyomozás nem járt eredménnyel, ezért felkutatásához a lakosság segítségét is kérik.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság indított nyomozást a tiszavasvári Kiss László eltűnése ügyében. A 49 éves férfiról családtagjai 2016. szeptember 24-e óta semmit sem tudnak, azóta nem látták, a férfi pedig semmilyen életjelet nem adott magáról. Nem tudni, hová ment, kivel találkozott, hol lehet.

A nyomozás adatai szerint a férfi már hosszabb ideje az ország különböző városaiban, így Budapesten vagy Székesfehérváron élt, de dolgozott külföldön is. Családtagjaival nem közölte ideiglenes lakcímét, de még azt sem mondta el nekik, hol és milyen munkát végez. A kapcsolatot telefonon tartotta velük, szeptember 24-e óta ugyanakkor már telefonon sem tudták őt elérni. A rendőrségi nyomozás eddig nem járt sikerrel.

Kiss László 2016 szeptemberében nyomtalanul eltűnt
Kiss László 2016 szeptemberében nyomtalanul eltűnt

A rendőrség éppen ezért kéri, aki felismeri a képen látható férfit és bármilyen információval rendelkezik tartózkodási helyéről, jelezze a Tiszavasvári Rendőrkapitányságon. A telefonhívásokat a 06-42-524-600-as számon várják. Tárcsázható a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok valamelyike, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es “Telefontanú” zöld szám is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top