Aktuális

Eltűnt egy 13 éves lány Szombathelyről – fotó

Eltűnés miatt keresi a rendőrség a szombathelyi Iszak Gertrúd Katalint. A 13 éves lányról november vége óta nem tudni semmit.

Még november 24-én távozott szombathelyi tartózkodási címéről ismeretlen helyre a lenti fotón látható Iszak Gertrúd Katalin, akiről azóta nem tudni semmit. A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözést adott ki a 13 éves lány eltűnése miatt. Iszak Gertrúd Katalin 165 centiméter magas; vékony testalkatú; haja vállig érő, barna színű; szeme színe barna. 

Iszak Gertrud Katalin - forrás: police.hu
Iszak Gertrúd Katalin – forrás: police.hu

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a fenti felvételen látható lányt felismeri, vagy eltűnésével, hollétével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a “Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top