Aktuális

Laza ékszertovajokat keres a rendőrség – videó

Két ékszertolvajt keres a rendőrség, akik pár nappal ezelőtt loptak el néhány csecsebecsét egy pesterzsébeti ékszerüzletből.

Ügyes kezű ékszertolvajokat keres a rendőrég, akik 2017. február 11-én, a rendelkezésre álló videofelvétel tanúsága szerint elloptak néhány ékszert egy pesterzsébeti ékszerüzletből. A felvételen több kameraállásból is látható, ahogy az enyhén álcázott férfiak betérnek az üzletbe, majd amíg egyikük eltereli az eladó figyelmét, addig a másik kiemel a vitrinből néhány ékszert. A lopás után a két tolvaj komótosan távozott a helyszínről.

Így lopnak ékszert a higgadt tolvajok:

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-20-324-4130 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top