Aktuális

Kitalálták az áldozatok a szilveszteri zaklatást

A német rendőrség szerint nem történt szexuális zaklatás szilveszter éjjel Frankfurtban. Az áldozatok csak kitalálták az egészet.

Egy vendéglátós és egy nő jelentkezett Németország legnagyobb bulvárlapjánál szilveszter éjszakáját követően. Azt állították, Frankfurt kocsmanegyedében számos arabnak és észak-afrikainak tűnő férfi randalírozott és nőket zaklatott. A hölgy azt mondta, őt is bántalmazták a migránsok.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben, amely furcsa fordulatot hozott. A nyomozás adatai szerint ugyanis semmilyen csoportosan elkövetett zaklatás sem történt a városban. Kiderült az is, a tanúvallomások ellentmondásosak voltak, sőt az egyik állítólagos áldozatról kiderült, nem is tartózkodott szilveszter éjjelén Frankfurtban.

A frankfurti rendőrség most már azt vizsgálja, hogyan fizettethetik meg a nyomozás költségeit a bejelentőkkel – írja a hvg.hu.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top