Aktuális

Cápa ragadott magával egy kutyát egy ausztrál strandon

Molly, a staffordshire terrier a bedobott fadarabért indult volna a vízbe, amikor egy cápa elragadta. Gazdái sosem látták többet.

Egy kutyát ért cápatámadás egy Sydney-hez közeli strandon. Gazdái fadarabot dobáltak a sekély tengerbe, amikor a cápa, alig öt méterre a parttól elragadta és magával húzta a vízbe Mollyt, az amerikai staffordshire terriert.

A cápa három és fél méteres lehetett, és könnyedén magával ragadhatott volna egy embert is – mondta el Molly gazdája újságíróknak.
    

A cápatámadás Sydney-től délre, a Kurnell-strandon történt, a Bonna Point rezervátum területén, a Botany-öböl vizében. A térségben a közelmúltban többször is észleltek cápát veszélyesen emberközelben.

A hatóságok felszólították az embereket, hogy ne ússzanak vagy szörfözzenek a tengerben sötétben, alkonyatkor vagy hajnalban. A biztonság kedvéért plusz vízimentőket küldtek a kedvelt szörfözőhelyre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top