Ezért volt meztelen a Floridában letartóztatott magyar diplomata

nlc | 2017. Március 01.
Ma megszólalt letartóztatásának ügyében Gergátz István tiszteletbeli konzul, aki jogtalanul tette közszemlére nemi szervét Floridában. Gergátz szerint ő nem követett el semmi rendkívülit, szolgálatát is folytatni szeretné.

Sikerült néhány mondatra elérnie a Floridában élő Gergátz Istvánt a 24.hu újságírójának, aki letartóztatása után is úgy gondolja, hogy nem tett semmi rosszat, és a rendőrök ok nélkül tartóztatták le. Gergátz saját elmondása szerint egy félreeső helyen, egy nyugágyban hódolt naturista szenvedélyének, amikor razziát tartottak a környéken a rendőrök, és véletlenül őt is begyűjtötték.

“Nem ismerkedni és nem szexuális célból látogattam el arra a strandra, ahol máskor is gyakori vendégek vagyunk a feleségemmel. Mi ismerjük és preferáljuk a floridai naturalista strandok többségét, ezen a környéken ez az egy van amolyan félhivatalos státuszban, igaz, sajnos valóban hallani olyanokról, akik itt akarnak illegálisan szexpartnert találni” – mondta Gergátz.

A férfit 500 dollár óvadékért engedték szabadon, tárgyalása két hét múlva lesz. Gergátz bízik abban, hogy az ügy nem töri ketté 2012 óta futó diplomatakarrierjét.

Exit mobile version