nlc.hu
Aktuális

Autópályán kényszerleszállást végrehajtó kisrepülőgép Floridában

Drámai videó: túlélők menekülnek az autópályán landoló, lángoló kisrepülőből

A két pilóta életét vesztette a Floridában történt szerencsétlenségben.
A floridai autópályán kényszerleszállást végrehajtó kigyulladt kisrepülőgép

Drámai videó került nyilvánosságra a floridai autópályán pénteken kényszerleszállást végrehajtó kisrepülőgép túlélőiről.

Mint arról beszámoltunk, a hangfelvételek szerint a pilóta azt mondta, hogy a Bombardier Challenger 600 típusú sugárhajtású kisrepülőgép mindkét hajtóműve leállt, és nem tudja elérni úti célját, a csupán néhány percre lévő Naples városának repülőterét. Ezután megpróbálta letenni a gépet a forgalmas I-75 autósztrádán, ahol a repülő két autóval ütközött, majd kigyulladt. A balesetben meghalt az 50 éves Edward Daniel Murphy pilóta és a 65 éves Ian Frederick Hofmann másodpilóta.

Egy arra haladó autós, Kyle Cavaliere videófelvételt készített a lángoló gépről, és ahogy három túlélő menekül roncs közeléből. Mint később kiderült, a videón a személyzet tagja, a 23 éves Sydney Ann Bosmans, valamint két utas, a 35 éves Aaron Baker, és a 23 éves Audra Green látható.

„Van még valaki odabent?” – kérdezi a videót készítő férfi, miközben odarohan segíteni. „Igen, igen, a pilóták!” – kiabál vissza az egyik túlélő. Ekkor Cavaliere megkérdezi, hogy életben vannak-e, mire a nő azt válaszolja, hogy nem tudja.

A kétségbeesett túlélők ezután arra kérik, hogy használhassák a telefonját, majd a videó véget ér.

(Daily Mail)

(Kiemelt kép: YouTube/WPLG Local 10)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top