Aktuális

Egyedi módszerrel dolgoztak az autófeltörők

Egy rajtaütésen elfogták a rendőrök azt a két férfit, akik a gyanú szerint elektronikus blokkoló segítségével törtek fel autókat Budapesten, majd ellopták a bennük hagyott értékeket.

Nyomozást folytat T. László 37 éves és F. Róbert 39 éves budapesti lakosokkal szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága, mert a gyanú szerint 2015. szeptember 17-e és 2017. január 31-e között Budapest V. kerületében három autót törtek fel egy elektronikus “blokkoló” eszköz segítségével.  A gépjárművekből pénztárcát, táblagépet, kamerát, fényképezőgépet és műszaki cikkeket loptak, amelyeket később egy jordán férfinak eladtak.

Az utolsó, januári akciójuk után Lászlót beazonosította a rendőrség, majd február utolsó napján, kispesti lakásában elfogták. Hasonlóképpen járt Róbert is, akit tegnap, józsefvárosi lakásában kerestek fel a rendőrök a fenti videón látható módon.

A rendőrök még aznap elkapták a jordán férfit is, majd mindhárom jómadarat gyanúsítottként hallgatták ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top