Aktuális

Eltűnt egy kisfiú

A szentendrei rendőrök az állampolgárok segítségét kérik Hegedűs László megtalálásához.

Hegedűs László 12 éves tahitótfalui lakos eltűnése miatt a Szentendrei Rendőrkapitányságon a gyermek édesapja tett bejelentést, mivel a fia 2017. március 4-én 16 óra 30 perckor a lakásukról elment, és a tartózkodási helye azóta ismeretlen.

Eltűnt egy kisfiú

 A fiú körülbelül 160 centiméter magas, zömök testalkatú, göndör hajú. A szeme barna, kerek arcán az orr melletti részen sötétbarna anyajegy van. Hegedűs László az eltűnésekor világos árnyalatú bőrcipőt, vajszínű melegítőt, fekete ujjatlan pólót és sötétkék széldzsekit viselt.

 A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy akinek a képen látható gyermek tartózkodási helyével kapcsolatban információja van, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központját a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenes hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top