Aktuális

15 éves lány tűnt el az Örs vezér teréről – fotó

Csepeli iskolájába indult az Örs vezér teréről tegnap reggel a 15 éves Dezső Marianna, de az iskolába már nem érkezett meg. Családja mellett a rendőrség is nagy erőkkel keresi.

Nem érkezett meg csepeli iskolájába a 15 éves Dezső Marianna, aki tegnap reggel fél hétkor indult el az Örs vezér teréről. Este hatkor viszont sms-t írt édesanyjának arról, hogy a napot egy barátnőjénél töltötte, de már villamoson ül, úton van haza. Marianna azóta nem adott életjelet magáról.

Dezső Marianna - Fotó: police.hu
Dezső Marianna – Fotó: police.hu

Dezső Marianna 15 éves, körülbelül 160 centiméter magas, vörösre festett hosszú hajú. Eltűnésekor terepmintás kabátot, fekete – a térdénél kivágott – nadrágot és fehér cipőt viselt.

Aki látta Dezső Mariannát, vagy tudja, hol tartózkodik, esetleg információval rendelkezik eltűnésének körülményeiről, az hívja a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. kerületi Rendőrkapitányságát a 06-70-198-8532-es telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 107-en vagy a 112-n.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top