Aktuális

Kirabolt 4 benzinkutat az M7-esen, aztán megölte magát

Négy benzinkutat rabolt ki egy férfi csütörtökön hajnalban az M7-es mentén. Menekülése közben balesetet szenvedett, aztán megölte magát.

A rendőrség eddigi adatai szerint csütörtökön hajnalban az M7-es autópálya Pest megyei és Fejér megyei szakaszán egy férfi négy benzinkút boltját rabolta ki. Minden alkalommal fegyverével fenyegette meg a shop eladóját, volt, hogy figyelmeztető lövéseket is leadott a bevétel átadását követelve.

Ahogy megkapta a pénzt, a rabló elmenekült a benzikútról. Menekülés közben Székesfehérvár közigazgatási területén, a 63-as számú főút és a 8-as számú főút kereszteződésében található körforgalomban balesetet szenvedett. Nem tudott továbbhaladni, így az öngyilkosság mellett döntött.

A rendőrség a helyszíni szemle idejére az érintett útszakaszt lezárta. Mivel a baleset és az öngyilkosság körülményeinek tisztázása hosszabb időt vesz igénybe, érdemes más útvonalat választani, a környéket elkerülni.

Székesfehérváron öngyilkosságot követett el a négy benzinkutat kirabló férfi

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top