Aktuális

Kiraboltak egy Down-szindrómás lányt a 17. kerületben

A 25 éves Patríciát nagyon megviselték a történtek, másnap nem is mert elmenni otthonról. A rendőrök azonosították a tolvajokat, akik 8 ezer forintot loptak el a Down-szindrómás lánytól.

Kiraboltak nappal a nyílt utcán egy szívbeteg és Down-szindrómás lányt a 17. kerületben, Budapesten – számolt be a Tények. Egy fiatal fiú és egy középkorú férfi leszólította Patríciát, majd elvették a hátizsákját, és megkeresték a pénztárcáját. A lánynál nagyjából 8 ezer forint volt, ezt elvették tőle, majd visszaadták neki az üres tárcát.

A 25 éves Patrícia csak este mesélte el családjának, hogy mi történt vele. Nagyon megviselte, ami történt, másnap nem is mert elmenni otthonról. 

A család azonnal szólt a rendőrségnek, bár sejtették, kik lehetnek a tolvajok. Ki is hallgatták Patríciát, aki részletes leírást adott az elkövetőkről, illetve a dohánybolt térfigyelő kamerája az egész rablást rögzítette. A rendőrök ezután azonosították a két férfit, és el is fogták őket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top