Aktuális

Tinik raboltak ki egy idős asszonyt – keresik őket

Két, 15-16 év körüli tini rabolt ki egy idős asszonyt Budapest nyolcadik kerületében. Nem volt szerencséjük, a lépcsőházi kamera rögzítette képüket.

A rablás hétfőn este 7 óra körül történt a Budapest VIII., Corvin közben található egyik lakóépületben. Két, 15-16 év körüli tini követte az idős asszonyt. Egyikük hátulról ellökte a 81 éves nőt és kihasználva, hogy a földre esett, kitépte a kezéből a válltáskáját. A másik suhanc közben a járókelőket figyelte. A lépcsőházba felszerelt biztonsági kamera ugyanakkor rögzítette a tinik képét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányságának jelenthetitek be, ha fölismeritek a videón látható fiúkat, illetve bármilyen információtok lenne róluk. Bejelentést tehettek a rendőrkapitányság elérhetőségein, de tárcsázhatjátok az ingyenes 06-80-555-111 “Telefontanú” zöld számot, vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívószámok bármelyikét.

Keresik a lépcsőházi tini rablókat

A Corvin közben rabolták ki a tinik az idős asszonyt

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top