Aktuális

Meglepő részletek a kollégiumi késelésről

Bennfentes információk kerültek napvilágra a tegnapi kollégiumi késelés kapcsán. Kiderült, hogy a szobában hárman laktak, és ketten is nehezteltek a későbbi áldozatra, valahol érthető okokból.

Tegnap egy fiatal férfi megkéselte – a rendőrség információi szerint könnyű hámsérülést okozott – lakótársát egy debreceni kollégiumban. Az első információk szerint azért, mert túl hangosan kelt fel reggel. A történetet kissé árnyalják a dehir.hu információi.

A lap szerint a későbbi áldozat rendszerint későn feküdt le aludni a debreceni kollégiumban, ellenben az ébresztőóráját mindig reggel 6-ra húzta fel, ám a legtöbbször nem ő ébredt fel rá, hanem a szobatársai. Miután ezt többször eljátszotta az éjszakáig számítógépező lakótárs, a többiek nyomatékosan kérték, hogy ne állítsa be az óráját hatra, mert úgysem fog felkelni.

Tegnap reggel újra megszólalt az ébresztőóra, az éjfélig számítógépező lakótárs nem ébredt fel rá, majd amikor a szundi üzemmód után újra elindult az ébresztés, a 20 éves váci fiatal kést rántott.

A váci fiatal a rendőrségi kihallgatása alatt beismerő vallomást tett, szabadlábon védekezhet, ellene súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top