Aktuális

Ez történik ma, Jakabos Zsuzsanna születésnapján

Budapesten hétfőn reggel 06:22-kor kel fel a Nap, és 19:12-kor nyugszik. Jakabos Zsuzsanna születésnapján ilyesmikre számíthatunk:

2017. IV. 3.

Ezen a napon:

1944-ben a Budapest elleni első légi csapás során brit és amerikai légitámadás a Ferencvárosi rendező pályaudvar és a Duna-repülőgépgyár ellen. 1989-ben Jakabos Zsuzsanna születésnapja. 2007-ben a TGV POS 4402-es pályaszámú motorvonata 574,8 km/h sebességgel új világrekordot állít fel hagyományos vasúti síneken.

A nap mottója:

Példa nélkül semmit sem lehet helyesen tanítani vagy tanulni.

Columella

Névnap:

Április harmadika Buda, Richárd, Hóvirág, Indira, Irén, Keresztély, Keresztes, Múzsa, Sükösd, Szixtusz és Ulpián napja.

Április harmadikán született:

Marlon Brando színész, Alec Baldwin színész, Jakabos Zsuzsanna úszó, Mundruczó Kornél színész, rendező

Időjárás:             

Napközben kevés lesz a felhő, napos, száraz idő várható, majd estétől több lesz a felhő, és elszórtan zápor is lehet. Eleinte a keleti szél helyenként megélénkül, majd estétől északon északira, északnyugatira fordul, és néhol megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3 és 9 fok között alakul, de a fagyzugos helyeken 1, 2 fok is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 20 és 25 fok között valószínű.

Napi horoszkóp:

Kos jegyűek számára ezt mondja a hétfői horoszkóp: “olyan sokan vannak körülötted azok, akiket mindenféle skatulyákba tettél bele, és akikről már évek óta mindig ugyanazt gondolod”. A többiért olvass tovább itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top