Aktuális

2 hétig igen macerás lesz a 4-6-os villamosok vonalán utazni

Szombattól két és fél héten át jobb alternatív utazási lehetőséget választani, ha eddig a 4-es, 6-os villamosokon utaztatok. A vonalon ugyanis csak többszöri átszállással tudok egyik végállomásról a másikra eljutni.

Villamospótló buszok szállítják az utasokat a 4-es és a 6-os villamosok vonalán április 8-tól. Pályafelújítási munkákat végeznek ugyanis két és fél héten át a Wesselényi utca és a Harminckettesek tere közötti szakaszon.

A felújítás április 8-án szombaton kezdődik és várhatóan április 25-e, keddig tart. A 4-es és a 6-os villamosokat a BKV megosztva közlekedteti a Széll Kálmán tértől a Wesselényi utcáig, Dél-Budáról pedig a Harminckettesek tere megállóhelyig. A Wesselényi utca és a Corvin-negyed M között mindvégig pótlóbuszokra kell átszállni, de a buszok menetrendjét a felújítás idején többször is módosítják.

A BKK tájékoztatása szerint a villamosok éjszaka egyáltalán nem közlekednek, a teljes vonalon pótlóbuszok járnak. A Nagykörúton a Dob utca és a Pál utca között mindkét irányban buszsávot alakítanak ki, a pótlóbuszok megállóinak környékén pedig megállási, parkolási tilalmat rendelnek el.

Jobb más útvonalat keresni a 4-es és a 6-os villamosok vonala helyett
Jobb más útvonalat keresni a 4-es és a 6-os villamosok vonala helyett

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top