Aktuális

Giga traffipax-razziára készül a rendőrség

Április második felében ismét országos sebességellenőrzést végez a rendőrség. Érdemes komolyan venni, mert az összes szupertraffipaxot munkába állítják.

Az Európai Közlekedésrendészeti szervek Hálózata, a TISPOL idén is megrendezi a hagyományos Speedmaratont, amikor az európai országokban egy időben tartanak sebességmérő akciót. A Speedmaratonhoz a magyar rendőrség is csatlakozott.

Április 19-én és 20-án folyamatosan, azaz 24 órán keresztül tart az összehangolt sebességmérő akció, amelynek során a magyar rendőrség az összes szupertraffipaxot beveti. A kamerák helyét ugyanakkor folyamatosan változtatják a két nap során, ezért nem lehet majd tudni, épp hol és mikor bukkannak fel. A traffipaxokkal ugyanazon a helyen négy órán át ellenőrzik a sebességet. Megyénként átlagosan 50 kamerát állítanak fel a rendőrök, míg Budapesten közel százat – tudta meg a Híradó.hu.

Április 19-20-án minden szupertraffipaxot bevetnek
Április 19-20-án minden szupertraffipaxot bevetnek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top