Aktuális

Életét kockáztatta kutyájáért a kanadai férfi – videó

Gondolkodás nélkül sietett kutyája megmentésére egy kanadai férfi, miután a buldog alatt beszakadt egy tó jege. A gyors reagálásnak köszönhetően a kutya és gazdája is jól van.

Csak sétálni ugrott le Duncan Mclever és kutyája Cosmo a kanadai Edmondton közelében fekvő egyik tó partjára. Kanada hideg hely, így a tavakat még jégréteg fedi, ám az olvadás már ott is beindult. Cosmo ezt nem tudta, rászaladt a jégre, ami berepedt alatta. Gazdája nem tétovázott, egyből az életéért kapálózó buldog után vetette magát, miközben ő maga is többször a jeges víz alá merült.

“Egy pillanat műve volt. Csak nem hagyom ott meghalni, nem igaz? Ahogy a jég beszakadt, egyből mentem érte. A legtöbb ember megtette volna a kutyájáért” – mondta az átfagyott Duncan Mclever az abc7.com-nak.

A felvételt azért láthatja most az egész világ, mert újságírók épp a vékony jég veszélyeiről forgattak, amikor Cosmo alatt beszakadt a jég.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top