Aktuális

Mégis dagad a meztelen fotós úszóbotrány

Az MTK úszó szakosztályának egyik edzőjéről a napokban olyan hírek láttak napvilágot, amely szerint a férfi kiskorú lányoknak küldözgetett magáról meztelen fotókat. Az edző cáfolta a híreket, és a szülők is megvédték őt. Most mégis újabb pedofíliára utaló fotók kerültek elő.

Alig több mint egy héttel ezelőtt robbant a bomba az úszószövetségben: a hírek szerint az MTK úszóedzője, T. Ramon ágaskodó nemi szervéről készített fotókat küldözgetett kiskorú lányoknak. A pedofíliával vádolt edzőt a szülők megvédték, állításuk szerint a gyerekeket nem zaklatta szexuálisan az edző, csupán le akarják őt járatni. T. Ramon úgy nyilatkozott, a fotókat barátnőjének küldte el.

A Blikk megtudta, újabb meztelen fotók kerültek elő, sőt az edző hat kiskorú lánynak küldte el a képeket. A lapnak nyilatkozó Menyhért Mészáros László szerint az sem zárható ki, hogy az edző néhányukkal szexuális kapcsolatot is létesített.

pedofilbotrány miatt közben a rendőrség mellett a Magyar Úszó Szövetség is vizsgálatot indított.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top