Aktuális

Elfogták a zuglói szexuális zaklatót – videó

A 28 éves férfi legalább 4 nőt támadott meg és zaklatott szexuálisan. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 A zuglói rendőrök elfogták azt a férfit, aki a XIV. kerületben több nőt zaklatott és bántalmazott. Mint a police.hu beszámolójából kiderül, 2016. december 4. és 2017. február 14. között 3 alkalommal érkezett bejelentés arról, hogy egy férfi a XIV. kerületben egyedül közlekedő nőket bántalmaz és szexuálisan zaklatja őket, majd a helyszínről rövid idő elteltével elmenekül.

E hét pénteken 3 óra körül hasonló esetről értesítették a rendőrséget. A bejelentés szerint egy meztelen, egész arcát eltakaró, sapkát viselő férfi – aki korábban az éjszakai buszról szállt le – megtámadott egy nőt. A sértettet fojtogatni kezdte, majd egy gépjárművel elmenekült a helyszínről.

A zuglói rendőrök beazonosították a gyanúsított gépjárművét, azt a délutáni órákban intézkedés alá vonták Zuglóban. A jármű átvizsgálása során több, közbiztonságra különösen veszélyes eszközt foglaltak le.

A XIV. kerületi kapitányság K. Balázs 28 éves budapesti lakos ellen szexuális kényszerítés, valamint súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrség kezdeményezte az őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatását.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top