Aktuális

Halálra zúzta a forgó étterem az ötéves kisfiút

Az ötéves kisfiú szüleivel vacsorázott a különleges atlantai étteremben, amikor a baleset történt. Az étterem jövő hétfőig biztosan zárva lesz.

Egy ötéves kisfiú meghalt, amikor péntek este a családjával vacsorázott az atlantai Sun Dial étteremben, ami arról híres, hogy a Westin Peachtree Plaza 73. emeletén található és körbe-körbe forog. Így a vendégek étkezés közben megcsodálhatják a várost és a panorámát – írja a Buzzfeed amerikai hírportál.

A beszámolók szerint a dél-karolinai család az ablakhoz közeli asztalnál kapott helyet. Épp vacsoráztak, mikor a tragédia történt. A szülők a rendőrségnek elmondták, vacsora közben arra lettek figyelmesek, hogy ötéves kisfiuk eltűnt mellőlük. Nem aggódtak, mert úgy hitték, a gyerek csak körbenéz az étteremben.

Halálra zúzta a forgó étterem az ötéves kisfiút

Mint kiderült, a fiúcska eközben valahogy beszorult az étterem forgó fala és egy asztal közé. Noha a szerkezet szinte azonnal leállt, ahogy észlelte az akadályt, a kisfiú így is súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. “Munkatársainknak sikerült őt kiszabadítaniuk még a mentők érkezése előtt, de olyan sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét” – nyilatkozta az étterem szóvivője, aki részvétét fejezte ki a kisfiú szüleinek.

Az étterem tulajdonosa is arról beszélt, hogy mélyen megrázták a történtek, hozzátette, a Sun Dial jövő hétfőig biztos nem nyit majd ki.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top