Aktuális

Útlezárások és forgalomkorlátozás május 1-jén Budapesten

Május 1., a munka ünnepe, jellemzően tömegrendezvényekkel és nagyobb megmozdulásokkal telik, így idén május 1-én sem fogjuk megúszni útlezárások és forgalomkorlátozások nélkül Budapesten.

A május 1., munkaszüneti nap, összehoz nekünk egy hosszú hétvégét, hiszen idén hétfőre esik, így már a munka ünnepét megelőző hétvégi napokon is számíthatunk különféle rendezvényekre, majálisokra, május 1-én, melyek útlezárásokkal járnak.
Május 1., amúgy is az első nagy tavaszi tömegünnep, hiszen jó időben sokan mulatoznak együtt, ám fontos tájékozódnunk mielőtt elindulnánk, hogy a rendőrség május 1-én, hol rendelt el útlezárást.

Útlezárás május 1-én

Május 1-én 7 órától 18 óráig lezárják az alábbi útszakaszokat és mellékutcákat a Nagy Futam 2017, a Forma 1-es versenyautókat felvonultató rendezvény miatt:
Andrássy út és a Teréz körúttól a Bajcsy-Zsilinszky útig; Bajcsy-Zsilinszky út az Andrássy úttól a Deák térig és a Károly körút a Deák tértől a Dob utcáig.

Útlezárások és forgalomkorlátozás május 1-én

Módosított buszútvonalak május 1-én

A 46-os, a 98-as és a 980-as autóbusz módosított útvonalon jár 2017. május 1-jén (hétfőn) 0:05 és május 2-án (kedden) 2:00 között, mert a XVII. kerületi Ferihegyi utat a Pesti úttól a Gyökér utcáig lezárják a “Majális Rákosmentén” rendezvény miatt.

A lezárás ideje alatt a 46-os autóbusz a Helikopter lakópark felé a Nyírpalota úttól a Pesti útig a menetrend szerinti, majd a Bakancsos utca–Széchenyi utca–Ferihegyi út módosított útvonalon halad, és nem érinti a Szent Kereszt tér, a Rákoskeresztúr, városközpont, a Városközpont, Posta és az Akácvirág utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen a Bakancsos utcában, az Újlak köz kereszteződése előtt állnak meg.
Május 1-jén az útlezárás ideje alatt a 46-os autóbusz Rákoskeresztúr, városközpont (Újpalota) felé a Ferihegyi útig a menetrend szerinti útvonalon, majd a Széchenyi utca–Bakancsos utca–Pesti út–Rákoskeresztúr városközpont módosított útvonalon halad, és nem érinti az Egészségház megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Bakancsos utca/Pesti út: ideiglenes megállóhelyen a Bakancsos utcában;
  • Szent Kereszt tér: a 161-es és a 162-es autóbusz megállóhelyén;
  • Rákoskeresztúr, városközpont: a 162A autóbusz leszállóhelyén a Pesti úton, a Ferihegyi út kereszteződése előtt.

A lezárás ideje alatt a 98-as autóbusz a Rákoscsaba vasútállomás felé a Ferihegyi útig a menetrend szerinti útvonalon, majd a Széchenyi utca–Bakancsos utca–Pesti út–Ferihegyi út módosított útvonalon halad és nem érinti az Egészségház megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Bakancsos utca/Pesti út: ideiglenes megállóhelyen a Bakancsos utcában;
  • Szent Kereszt tér: a 161-es és a 162-es autóbusz megállóhelyén;
  • Rákoskeresztúr, városközpont: a 998-as autóbusz megállóhelyén.

A lezárás ideje alatt a 98-as autóbusz Kőbánya-Kispest M felé a Rákoskeresztúr, városközpont–Pesti út–Bakancsos utca–Széchenyi utca–Ferihegyi út módosított útvonalon halad és nem érinti a Városközpont, Posta és az Akácvirág utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Rákoskeresztúr, városközpont: a 97E, a 161-es, a 169E, a 198-as, a 201E és a 202E autóbusz megállóhelyén;
  • Szent Kereszt tér: a 161-es és a 162-es autóbusz megállóhelyén;
  • Bakancsos utca (Tűzoltóság): ideiglenes megállóhelyen a Bakancsos utcában, az Újlak köz kereszteződése előtt.

A lezárás ideje alatt a 980-as autóbusz a Rákoskeresztúr, városközpont felé a Ferihegyi útig a menetrend szerinti útvonalon, majd a Széchenyi utca–Bakancsos utca–Pesti út–Rákoskeresztúr, városközpont módosított útvonalon halad és nem érinti az Egészségház megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Bakancsos utca/Pesti út: ideiglenes megállóhelyen a Bakancsos utcában;
  • Szent Kereszt tér: a 161-es és a 162-es autóbusz megállóhelyén.

A lezárás ideje alatt a 980-as autóbusz a Dél-pesti autóbuszgarázs felé a Rákoskeresztúr, városközpont– Pesti út–Bakancsos utca–Széchenyi utca–Ferihegyi út módosított útvonalon halad és nem érinti az Akácvirág utca megállót. Az autóbuszok ideiglenesen az alábbi megállókban állnak meg:

  • Szent Kereszt tér: a 161-es és a 162-es autóbusz megállóhelyén.
  • Bakancsos utca (Tűzoltóság): ideiglenes megállóhelyen a Bakancsos utcában, az Újlak köz kereszteződése előtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top