Aktuális

Felborult a kézisek busza

Oldalára dőlve az árokban állt meg a tiszalöki női kézilabdacsapatot szállító busz, a játékosok nagyon megijedtek. Azt egyelőre nem tudni, milyen műszaki hiba okozhatta a balesetet.

Árokba hajtott a tiszalöki női kézilabdacsapatot szállító busz. Fehérgyarmatról mentek haza a meccs után, amikor a busz valamiért lecsúszott az útról. Valószínűleg durrdefektet kaptak, de a sofőr még tudott úgy manőverezni az irányíthatatlanná vált busszal – kikerülve egy hatalmas betonoszlopot –, hogy végül nem lett nagyobb tragédia. A balesetben senki nem sérült meg – számolt be a Tények.

Az egyik játékos azt nyilatkozta a Tényeknek, hogy hasonlót még nem éltek át, és úgy érzi, hogy újjászületett a baleset után. Elmondása szerint az úton nem történt semmi szokatlan, de egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy a sofőr kiabál nekik, hogy kapaszkodjanak, mert a busz irányíthatatlan. 

A buszbalesethez több mentőt is küldtek, mert nem lehetett tudni, hányan sérültek meg. Végül azonban senkit nem kellett a játékosok közül kórházba vinni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top