Aktuális

100 kilós bombát találtak a székesfehérvári stadionnál

Világháborús robbanótestet találtak a székesfehérvári stadionnál egy építkezés során. A környéket a rendőrség lezárta. Érdemes másfelé kerülni, hiszen hatalmas dugó alakulhat ki.

Második világháborús robbanótestet találtak Székesfehérváron egy építkezés során szerdán délután. Markovics Zita, a Magyar Honvédség tűzszerészezredének kommunikációs tisztje szerint a sóstói stadion parkolójának építése közben került elő a bomba. Az azonosítás idejére a környéket lezárták, az építkezésen dolgozóknak el kellett hagyniuk a helyszínt.

A stadion közelében fekvő utcákat is lezárták, harmincegy lakóépületet pedig kiürítettek. Az M1 aktuális csatorna úgy értesült, egy 100 kilogrammos, szovjet gyártmányú robbanótest került elő a föld mélyéről.

A rendőrségi tájékoztatás szerint a robbanótest hatástalanításának idejére lezárják a Horvát István utcától a Széchenyi utcát, továbbá a Csíkvári út, a Szárcsa utca, valamint a Sárkeresztúri út érintett szakaszát.

Világháborús bombát találtak a székesfehérvári stadionnál

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top