Aktuális

Elsült a hatlövetű az idős férfi kezében

Arcon lőtte vitapartnerét egy idős férfi, amiért az teherautójával rátolatott egy bokorra az öregúr háza előtt. A figyelmetlen sofőr csak könnyebben sérült a gáz-riasztófegyvertől.

Engedéllyel viselt gáz-riasztófegyverével lőtte arcon vitapartnerét egy mosonmagyaróvári férfi. A 72 éves Z.E. azon húzta fel magát, hogy a sértett kisteherautójával rátolatott egy bokorra, ami az idős férfi háza előtt áll.  Z.E. ezt szóvá tette, majd nyomaték gyanánt előhúzta magánál tartott hatlövetű gáz-riasztópisztolyt, és arcon durrantotta vele a sofőrt, aki könnyű sérüléseket szenvedett.

A jelenetsor május 3-án, negyed 12 körül játszódott le Mosonmagyaróvár egyik utcájában, ahonnan a rendőrök szinte azonnal előállították a lövöldöző férfit, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság.

A letolatott bokor:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A hatlövetű:

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top